Du, min Jonathan

En bog af Anne Lilmoes

Ungdomsroman om Kimmie, som i en fremmed verden møder Jonathan.

”Du, min Jonathan – ” er historien om Kimmie og Jonathans kærlighed, men det er også historien om deres kamp mod De Navnløse, som har besat Landet i Midten, og om deres lange søgen efter Den Sorte Prinsesse, som har stjålet det lilla lys. Det er historien om, hvordan de sammen oplever de særeste ting og udstår de frygteligste farer, indtil Kimmie en dag kommer til at svigte… og derefter må fortsætte rejsen alene i et forsøg på at befri sin Jonathan.

Uddrag af anmeldelser

Og så drager Kimmie videre. I kamp for kærligheden. Og man følger med, for man kan ikke andet. Og man vender bladene hurtigere og hurtigere for også at hjælpe Jonathan, den blå himmel og Landet i Midten. ”En historie om kærlighed” er undertitlen på Anne Lilmoes´ roman ”Du, min Jonathan – ” og det er det. En historie om kærlighed, om håb, tryghed, tvivl og styrke. Og man læser bogen med hjertet, og det er vist den største ros, man kan give. Så køb den til dig selv, din far eller din lillesøster, din kæreste eller din faster, for alle kan læse den, og alle BØR læse den. For husk: størst af alt er kærligheden.
Gitte Løkkegård, Danmarks Radio

Det er flere måneder siden nu, at jeg fik bogen ”Du, min Jonathan – ” og læste den for første gang. Men den var så utrolig god, at jeg måtte lade min veninde læse den, og hun blev ligeså begejstret som jeg. Pludselig var der en hel masse, der ville se, hvad det var for en bog, vi gik og fortalte om til alle, der havde lyst til at høre. Og når man først er begyndt at læse den, er det simpelthen umuligt at lægge den fra sig. Nu er den læst i laser
Elevanmeldelse(Anna Rossman Thejsen) i Folkeskolen